Etenkin viime vuosina on edistetty digitaalista Suomea yhdessä. Olemme saaneet aikaan aitoa muutosta, joka näkyy sekä hallinnossa että kansalaiselle. Eikä työ jää tähän, vaan se jatkuu. Tule siis kuulemaan mitä saatiin aikaan ja mitä teemme tulevaisuudessa entistä digitaalisemman Suomen eteen.

Paikka: Säätytalo, sali 15 (Snellmaninkatu 9-11, 00170 Helsinki)

Tilaisuudessa kuulemme, miten hallituskauden digihankkeilla sujuvoitetaan toimintaamme hallinnossa. Millaisia palveluja olemme tehneet, että elämä olisi arjessa meille kaikille sujuvampaa? Kehityksen arvoiksi ovat nousseet yhdenvertaisuus ja eettisyys tuottavuuden rinnalle.

Ohjelma

13.00 Kahvit

13.30 Vahva perusta yhdessä kehittäen, neuvotteleva virkamies Marjukka Saarijärvi  VM ja hankekoordinaattori Sanna Juutinen VM

Kerromme kuinka mm. digipalvelulailla, digi arkeen -työllä ja digiperiaatteilla on tehty yhdessä töitä digitaalisen Suomen eteen.

14.00 Laajalla digirintamalla – digikärkihankkeiden kätketyt helmet, johtava asiantuntija Olli-Pekka Rissanen, digikärkihankkeiden edustajia ja hankkeiden tulosten käyttäjiä

Digikärkihankkeilla ollaan saatu aitoja muutoksia meidän jokaisen arkeen. Pohdimme keskusteluissa hankkeiden tuloksia sekä hankkeiden että hankkeiden tulosten käyttäjien kanssa.

15.00 Takaisin tulevaisuuteen – katse tulevaan, digitalisaatioyksikön päällikkö, Maria Nikkilä VM

Työ digitaalisemman Suomen eteen jatkuu. Miten esimerkiksi tekoäly tai digi-identiteetti voivat hyödyntää sekä hallintoa että kansalaista?

Tilaisuutta voi seurata myös verkkolähetyksenä (linkki lisätään lähempänä tilaisuutta)

Ilmoittautuminen, linkki toiselle sivustolle: (muistathan ottaa mukaasi kuvallisen henkilötodistuksen)

Lisätietoja

Anna Oravakangas, viestintäasiantuntija, anna.oravakangas(at)vm.fi, puh. 0295 530 312

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, media, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt