Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Miten digitaalinen turvallisuusympäristö on nyt muuttunut?

Miten digitaalinen turvallisuusympäristö on nyt muuttunut? Tervetuloa Digiturvakatsaus ekstra -webinaariin 8.3. klo 15–16

Turvallisuustilanne on muuttunut nopeasti Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Tällä on merkittäviä vaikutuksia myös digitaaliseen toimintaympäristöön. Digiturvakatsaus ekstrassa aiheesta keskustelevat kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll Aalto-yliopistosta ja tietohallintojohtaja Ari Uusikartano ulkoministeriöstä. Haastattelijana toimii johtava erityisasiantuntija Kimmo Rousku Digi- ja väestötietovirastosta.

Parhaillaan käynnissä oleva uhkatilanteen muutos edellyttää riskienhallinnan, varautumisen ja jatkuvuudenhallinnan uudelleen arvioimista ja päivittämistä. Mitä organisaatioiden johdon, digiturvallisuuden asiantuntijoiden ja meidän kaikkien tulisi nyt tietää? Miten voimme toimia digiturvallisesti muuttuneessa tilanteessa?

Näitä aiheita käsitellään Digiturvakatsaus ekstran suorassa lähetyksessä tiistaina 8.3.2022 klo 15–16. Keskustelemassa ovat kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll Aalto-yliopistosta ja tietohallintojohtaja Ari Uusikartano ulkoministeriöstä. Haastattelijana toimii johtava erityisasiantuntija Kimmo Rousku Digi- ja väestötietovirastosta.

Webinaari on suunnattu erityisesti organisaatioiden johdolle sekä digiturvan, tietohallinnon ja ICT:n asiantuntijoille, mutta kaikki digiturvasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, eikä ennakkoon tarvitse ilmoittautua. Tilaisuuden aikana voit esittää kysymyksiä ja kommentteja chat-seinän kautta.

Mukaan live-lähetykseen pääset osoitteessa mediaserver.fi/live/digiturva
Suoran lähetyksen jälkeen löydät webinaaritallenteen samasta osoitteesta.

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
8.3.2022
Aika:
15:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://dvv.fi/-/digiturvakatsaus-ekstra-08032022

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Digi- ja väestötietovirasto
Puhelin
0295 535 001
Sähköposti
kirjaamo@dvv.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto