Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari digipalvelulain uusista vaatimuksista

Tervetuloa aluehallintoviraston saavutettavuusvalvonnan webinaariin 30.5. klo 10–11.15 kuulemaan digipalvelulakiin tulleista muutoksista.

Webinaarissa opit, mitä uusia palveluita digipalvelulain saavutettavuusvaatimukset koskettavat ja millaisia uusia velvoitteita digipalvelulaissa on jatkossa. Kerromme myös mitä uutta digipalvelulain soveltamisalaan jo kuuluneiden organisaatioiden kannattaa ottaa huomioon. 

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat sekä uudet digipalvelulain soveltamisalaan tulevat että soveltamisalaan jo kuuluneet organisaatiot.

Huomioithan, että keskitymme tässä webinaarissa vain esteettömyysdirektiivin myötä tulleisiin muutoksiin digipalvelulaissa. Nettisivuiltamme löydät kattavasti aiempia koulutuksiamme ja tietoa digipalvelulain saavutettavuusvaatimuksista. 

Ohjelma 

Klo 9.45 Linjat aukeavat
Klo 10.00 Tervetuloa webinaariimme! Tilaisuuden avaus
Klo 10.20 Asiantuntijakeskustelu digipalvelulain muutoksista

asiantuntijoina saavutettavuusvalvonnasta lakimies Johanna Kuokkanen-Muotka, ylitarkastaja Sanna Sinisalo ja ylitarkastaja Juha Suomalainen
Klo 11.15 Tilaisuus päättyy 

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ja webinaarin linkki julkaistaan ohjelmasivulla lähempänä tilaisuutta.

Tilaisuus on suomeksi. Tilaisuudessa on viittomakielentulkkaus ja kirjoitustulkkaus. Tilaisuus nauhoitetaan ja tallenne tulee myöhemmin katsottavaksi.

Lakiin digitaalisten palvelujen tarjoamisesta eli digipalvelulakiin on tehty muutoksia, jotka tuovat lain saavutettavuusvaatimusten piiriin seuraavat kuluttajille tarkoitetut palvelut: verkkokaupat, sähkökirjat, osa henkilöliikenteen ja pankkien palveluista sekä audiovisuaaliseen sisältöön pääsyn tarjoavat palvelut ja viestintäpalvelut. Lisäksi näille palveluille on tullut uusia palvelukohtaisia lisävaatimuksia. Lisätietoja digipalvelulain muutoksista.

Tiedot

Päivämäärä:
30 toukokuun
Aika:
10:00 - 11:15
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi/tapahtumat/webinaari-digipalvelulain-uusista-vaatimuksista/

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Aluehallintovirasto