Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sujuva Suomi -tilaisuus: Digiunelmista totta – keiden visiot vauhdittavat digitalisaatiota?

Digitalisaatio on mahdollisuuksien kenttä, jonka avulla tehdään sujuvampaa arkea. Konkreettisesti digitalisaation tekeminen on unelmia ja toimistohommia – niin teknologiaa kuin kulttuurin muutosta. Mutta keiden visiot ohjaavat digitalisaatiokehitystä? EU:n, digijättien vai kansalaisten? Millaisia mahdollisuuksia ja riskejä ne kantavat mukanaan? Entä mitä Sujuvan Suomen vieraat haluavat digitalisaation mahdollistavan ja miten, jos kuvitellaan, että digitalisaation avulla kaikki on mahdollista?
Sujuva Suomi -tilaisuus paneutuu tähän aiheeseen maanantaina 5.6.2023 klo 15–16. Osallistua voi paikan päällä Digi- ja väestötietoviraston tiloissa Helsingissä tai verkon kautta. Paikan päällä tilaa on rajoitetusti. Osallistuminen on maksutonta.
Tilaisuudessa aiheesta keskustelevat mielenkiintoiset vieraat: Helsingin sanomien toimittaja Niclas Storås, johtaja Veera Heinonen Sitrasta ja Tampereen kaupungin tietohallintojohtaja Maria Nikkilä. Tilaisuuden juontaa Joonas Aitonurmi Digi- ja väestötietovirastosta.

Ilmoittaudu täällä.

Tiedot

Päivämäärä:
5 kesäkuun
Aika:
15:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/reg/Sujuva_Suomi_tilaisuus_562023_Digiunelmista_totta_7236

Järjestäjä

Digi- ja väestötietovirasto
Puhelin
0295 535 001
Sähköposti
kirjaamo@dvv.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Digi- ja väestötietovirasto
Lintulahdenkuja 2
Helsinki, 00530 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto