Loading Events

Tulevat tapahtumat

 
  • This event has passed.

Kuva-arkistopäivät

Suomen valokuvataiteen museo ja Museoviraston Kuvakokoelmat järjestävät taas kuva-arkistotyön ajankohtaisiin asioihin pureutuvat Kuva-arkistopäivät. Tänä vuonna kuva-arkistoammattilaiset ja muut teemoista kiinnostuneet kokoontuvat koronatilanteesta riippuen joko Kansallismuseon auditorioon tai etänä järjestettävään tilaisuuteen ma-ti 29.–30.11.

Kuva-arkistopäivillä keskustellaan alaa puhuttavista aiheista, kuullaan kollegoiden kuulumisia ja opitaan uutta valokuvasta. Puheenvuoroja on suunnitteilla muun muassa ekologisesta- ja kulttuurisesta kestävyydestä, saavutettavuudesta sekä pienistä ja suurista käytännön kuva-arkistohankkeista.

Onko omassa organisaatiossasi meneillään kiinnostava kuva-arkistohanke? Haluaisitko kertoa siitä kollegoille? Kuva-arkistopäivät tarjoaa tilaisuuden jakaa tietoa kokoelmista sekä hyvistä ideoista ja käytännöistä. Toivomme tiiviitä, noin viidentoista minuutin mittaisia puheenvuoroja, mutta hankkeen laajuudesta riippuen myös pidemmät puheenvuorot ovat mahdollisia. Vapaamuotoiset ehdotukset esityksistä voi lähettää Liisa Tuomikoskelle, liisa.tuomikoski (at) kansallismuseo.fi tai Max Fritzelle, max.fritze (at) fmp.fi, 15.9. mennessä.

Tapahtumaan ilmoittautumisesta ja päivien tarkemmasta ohjelmasta tiedotamme Museoposti-listalla myöhemmin. Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja

Liisa Tuomikoski, Museoviraston Kuvakokoelmat
liisa.tuomikoski (at) kansallismuseo.fi, puh. 0295 33 6042

Max Fritze, Suomen valokuvataiteen museo
max.fritze (at) fmp.fi, puh. 050 347 1475

Details

Start:
29.11.2021
End:
30.11.2021
Cost:
Vapaa pääsy
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizers

Suomen valokuvataiteen museo
Museoviraston kuvakokoelmat

Venue

Kansallismuseo
Mannerheimintie 34
Helsinki, Suomi
+ Google Map