Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Digiturvaviikko 26.–30.10.2020

Digitaalinen turvallisuus ei aina ole ensimmäisenä mielen päällä työn kiireen keskellä. Mutta sitäkin tärkeämpi asia se on, koska digitaalinen turvallisuus koskettaa meistä jokaista. Siksi Digiturvaviikko tuo lokakuussa digitaalisen turvallisuuden työpaikkojen näytöille ympäri Suomen.

Mikä #Digiturvaviikko?

Digiturvaviikolla haastamme organisaatiot ja niiden työntekijät käyttämään yhden työtunnin viikon aikana digitaalisen turvallisuuden edistämiseen. Tunnin voi käyttää esimerkiksi Digiturvaviikon ohjelman parissa, pelaamalla Digiturvallinen elämä -pelin tai suorittamalla Digiturvallinen elämä -koulutuksia. Voitte myös pitää omia, sisäisiä koulutuksia tai järjestää digiturvallisuuteen liittyviä työpajoja. Jaa vinkkisi myös muille sosiaalisessa mediassa tunnisteella #Digiturvaviikko! Lue täältä lisää, millaista ohjelmaa henkilöstölle on tarjolla.

Tunti digiturvaan

Digiturvaviikolla järjestetään monipuolista ja opettavaista ohjelmaa digitaalisen turvallisuuden kentältä myös organisaatioiden asiantuntijoille. Ohjelmassa on haastatteluita kiinnostavien henkilöiden kanssa, havainnollistavia casetarinoita organisaatioilta digitaalisen turvallisuuden eri osa-alueilta sekä muun muassa livehakkerointia. Keskiviikkona vietämme salasanapäivää ja haastamme organisaationne henkilöstön vaihtamaan turvalliset salasanat. Lue lisää asiantuntijoiden ohjelmasta  täältä.
Pienillä digitaalisen arjen valinnoilla rakennamme turvallista digitaalista yhteiskuntaa. Yhdessä kehitämme Suomesta maailman digiturvallisimman maan.
Otatteko haasteen vastaan? Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä!
Katso täältä, mitkä organisaatioit ovat jo ottaneet haasteen vastaan.
#digiturvaviikko #digiturva
Digiturvaviikon järjestää Digi- ja väestötietoviraston digiturvapalvelut – mukana viikolla yhteistyössä kanssamme, Keskusrikospoliisi, Kuntaliitto, Liikenne- ja viestintävirasto, Tietosuojavaltuutetun toimisto, Turvallisuuskomitea sekä FISC ry.

Tiedot

Alkaa:
26.10.2020
Loppuu:
30.10.2020
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/p/digiturvaviikko

Järjestäjä

Digi- ja väestötietovirasto
Puhelin
0295 535 001
Sähköposti
kirjaamo@dvv.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto