Kansallisten PAS-palveluiden verkkosivusto on uudistunut. Uudet sivut huomioivat paremmin tutkimusorganisaatioiden tarpeet ja ulkoasultaan aavistuksen lähentyvät Fairdata-palveluiden sivustoa, ottavat entistä vahvemmin huomioon kulttuuriperintösektorin tarpeet, sekä näyttäytyvät omaleimaisena PAS-palveluiden palvelusivustona. Sivut on organisoitu uudelleen aiempaa selkeämpään rakenteeseen ja uutta sisältöä on luotu. Sivustouudistuksen yhteydessä verkkosivuston palvelinalusta on vaihdettu aiemmalta palveluntarjoajalta kotipalvelimelle CSC:n ylläpidettäväksi. Tutustu sivuihin ja lue lisää uudistuksesta: https://digitalpreservation.fi/2024-pas-palveluiden-verkkosivusto-uudistunut
PAS-palvelut toivovat palautetta uudesta sivustosta. Voitte lähettää kommenttinne PAS-palveluiden tukiosoitteeseen: pas-support[at]csc.fi
 

Tags: , , , , ,