Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritysten aamupäivä – Ilmastoviisaat julkiset ohjelmistohankinnat

Tarjoatko digitaalisia palveluita, laitteita tai infrastruktuuria julkiselle sektorille tai suunnitteletko sitä? Tule oppimaan, millaisia hankkijoiden ilmastovaatimukset nyt ovat ja kuinka ne kehittyvät lähitulevaisuudessa. Pääset samalla tuomaan yritysnäkökulmaa arviointikehikkoon, jonka avulla luodaan keinoja tehdä kestävämpiä ICT-hankintoja erityisesti julkishallinnossa. Myös julkishallinnon ICT-hankkijat ovat tervetulleita mukaan tutustumaan kehikkoon ja tapaamaan yrityksiä!

Tässä tilaisuudessa kuulemme puheenvuoroja julkisen ja yksityisen sektorin ohjelmistohankkijoiden kestävyyslinjauksista. Pohdimme myös yhdessä työpajoissa, kuinka ilmastoystävällisiä hankintoja tehdään.
Esittelemme myös MitViDi-hankkeessa kehitettävää arviointikehikkoa ilmastoviisaiden ohjelmistojen hankintaan ja työkalua hankintojen helpottamiseksi.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti Varsinais-Suomessa toimiville digitaalisia palveluita tarjoaville yrityksille ja niitä hankkiville julkisorganisaatioille. Yritysten aamupäivä on maksuton tapahtuma. Voit osallistua joko webinaarivieraana tai tulemalla paikan päälle Vierailu ja -innovaatiokeskus Jokeen, jolloin tilaisuuteen sisältyy aamiais- ja kahvitarjoilu.

Ohjelma täydentyy tälle sivulle. Löydät sieltä myös ilmoittautumislinkin.

Tiedot

Päivämäärä:
28.2.2023
Aika:
08:30 - 12:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://tapahtumat.tieke.fi/yritysaamupaiva

Järjestäjä

MitViDi – Mittarit vihreän digitalisaation julkisiin ICT-hankintoihin
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12b
Turku, 20520 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0103153020
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto