Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tieteen päivät 2021

Suomen suurin tiedetapahtuma Tieteen päivät järjestetään 13.–17.1.2021 poikkeuksellisesti verkossa. Päivien monitieteinen ohjelma tarjoaa viiden päivän ja yhden yön ajan kiehtovia keskusteluja, sessioita, luentoja, väittelyitä ja haastatteluja suorina lähetyksinä sekä videotallenteina ja podcasteina.

Tapahtuman suoria lähetyksiä voi seurata keskiviikosta 13.1. sunnuntaihin 17.1. YouTuben Tiede-tv-kanavalla, josta ne ovat myöhemmin katsottavissa myös tallenteina. Tiedetv:seen lähetetään ohjelmaa kolmelta eri suoratoistokanavalta: Porthania I:stä, Porthania II:sta ja Tiedekulmasta. Päiväkohtaiset ohjelmatiedot ja suoratoistokanavat löydät ohjelmasivuiltamme. Jokaisen ohjelmakuvauksen kohdalta löytyy linkki, jonka kautta ohjelmaa voi seurata.

Suoratoisto-ohjelmaa täydentävät podcastit ja videotallenteet, joita julkaistaan joka päivä tapahtuman ajan. Videotallenteet julkaistaan suoratoisto-ohjelman tavoin YouTuben Tiedetv-kanavalla ja podcastit Tieteen päivien SoundCloud-tilillä. Podcastien ja videoiden aiheisiin pääset tutustumaan ohjelmasivuiltamme.

Tiedot

Alkaa:
13.1.2021
Loppuu:
17.1.2021
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.tieteenpaivat.fi/fi/ajankohtaista/nain-seuraat-tieteen-paivia-2021

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Tieteellisten seurain valtuuskunta
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto