Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Taidemuseopäivät Kuopiossa

Kaksipäiväiset taidemuseopäivät järjestetään lokakuussa Kuopiossa yhteistyössä Kuopion taidemuseon kanssa. Taidemuseopäivät on suunnattu kaikille taidemuseoissa työskenteleville museoammattilaisille.

Taidemuseopäivien ensimmäisenä päivänä perehdymme museorakennusten suunnitteluun ja korjauksiin ajankohtaisten esimerkkien kautta. Kuulemme mm. arkkitehti Jaana Tarkelan puheenvuoron aikana Kuopion museoiden ja kirjaston uudisosan Kantin suunnitteluratkaisuista. Osana ensimmäisen päivän ohjelmaa tutustumme myös mediataitelija Charles Sandisonin Kuopion museossa sijaitsevaan teokseen Taivaan ja maan väliset. Osallistujilla on mahdollisuus tutustua maanantaina ennen varsinaisen ohjelman alkamista opastuksille Kuopion museokeskukseen ja Kirkkomuseo Riisaan. Ennen ohjelman alkamista osallistujat voivat tutustua myös Kuopion taidemuseoon.

Toisena päivänä kuulemme Kuopion keskussairaalan taidekokoelmasta vastaavan taideasiantuntijan tehtäväkentästä sekä uudenlaisesta osallistavasta yleisötyöstä valokuvataiteilija Nanna Hännisen johdolla. Taidemuseopäivillä on mukana myös näyttelyiden valtiontakuulautakunnan jäseniä kertomassa valtiontakuun hakemisen käytännöistä.

Tilaisuus järjestetään lähikoulutuksena. Tällä hetkellä osallistujamäärää ei ole rajattu. Mikäli koronatilanne huononee niin, osallistujamäärää rajoitetaan, tilaisuus siirretään toiseen ajankohtaan tai verkkoon. Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Osallistumismaksut (Hintoihin lisätään alv 24 %.)
Osallistumismaksu sisältää ohjelman, kahvi/teetarjoilut ja lounaat. Illallinen on omakustanteinen.
Early bird -hinnat: jäsen 265 €, ei jäsen 290 €  15.9.2021 asti.
Normaalihinnat: jäsen 290 €, ei jäsen 320 €. Ilmoittautuminen päättyy 18.10.2021.
Lisätietoja: 
Koulutus- ja kehittämisasiantuntija Emilia Merisalo
emilia.merisalo (at) museoliitto.fi, puh. 044 4300 715

Tiedot

Alkaa:
25.10.2021
Loppuu:
26.10.2021
Hinta:
€265 - €320
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/reg/Taidemuseopaivat_0436/fi

Järjestäjä

Suomen museoliitto
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kuopion taidemuseo
Kauppakatu 35
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
Puhelin
017 182633
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto