Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Museopäivät 1.-2.9.2020

Valtakunnalliset museopäivät ja Suomen museoliiton 97. vuosikokous 1.-2.9.2020

Suomen museoliitto kutsuu museoalan ammattilaiset yhteen jakamaan kokemuksiaan poikkeuksellisesta ajanjaksosta ja suunnittelemaan tulevaa. Syksyn Museopäivillä ollaan muuttuneen paikan lisäksi uuden, ajankohtaisen teeman äärellä. Museopäivien kaksipäiväisen ohjelman teemana on digitaalinen tulevaisuus. Tapahtumapaikkana on Radisson Blu Royal Hotel Helsingin Kampissa.
Espooseen toukokuuksi 2020 suunnitellut Museopäivät jouduttiin perumaan poikkeustilan vuoksi. Poikkeustila sulki myös museoiden ovet yleisöiltä ja on pakottanut museot pohtimaan toimintansa saavutettavuutta. Haastavasta tilanteesta huolimatta museot ovat tavoittaneet yleisöjään digitaalisilla palveluillaan ja välittäneet positiivista viestiä. Tilanne on vaatinut nopeaa reagointia, uudelleen järjestelyä ja luovia ratkaisuja.
Museopäivien puheenvuoroissa ja keskusteluissa luodaan katsaus poikkeustilan vaikutuksiin, mutta ennen kaikkea katse suunnataan tulevaisuuteen. Ohjelma tarjoaa näkökulmia museoiden uusien digitaalisten palveluiden ja alustojen käytöstä sekä huomioita tulevaisuuden trendeistä ja niiden vaikutuksista museoiden toimintaympäristöön.
Museopäiviä ilahduttaa myös museoiden tuottamat digitaaliset tervehdykset, joita nähdään päivien aikana. Tapahtumapaikalla voi tutustua museoalan tuote- ja palveluesittelyihin.
Iltajuhlassa tiistaina 1.9. jaetaan Museoliiton ansiomitalit, Vuoden museojulkaisu -palkinto sekä Museokortin erikoispalkinto.
Museoliiton 97. vuosikokous pidetään keskiviikkona 2.9. klo 13-15.30 Radisson Blu Royalin Ballroom-salissa. Kutsu vuosikokoukseen pdf-tiedostona.

Ilmoittautuminen Museopäiville päättyy 17.8.2020.

Osallistumismaksu
Jäsenet: Museopäivät ja vuosikokous (sisältää ohjelman, kahvit, lounaat ja iltajuhlan) 250 €
Muut: Museopäivät (sisältää ohjelman, kahvit, lounaat ja iltajuhlan) 300 €
Hintoihin lisätään alv 24 %.
Lisätietoja ohjelmasta:
Koulutus- ja kehittämisjohtaja Pauliina Kinanen, p. 040 354 2205, pauliina.kinanen@museoliitto

Lisätietoja vuosikokouksesta ja ilmoittautumisesta:
Yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen, p. 044 4300 701, helena.piipponen@museoliitto.fi

Tiedot

Alkaa:
1.9.2020
Loppuu:
2.9.2020
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
hhttps://www.lyyti.fi/reg/Museopaivat_SMLn_vuosikokous

Järjestäjä

Museoliitto

Tapahtumapaikka

Radisson Blu Royal Hotel
Runeberginkatu 2
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto