Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Museopäivät 2022 Ahvenanmaalla

Valtakunnalliset museopäivät Ahvenanmaalla ja Suomen museoliiton 99. vuosikokous 18.–20.5.2022

Kahden vuoden koronatauon jälkeen Museopäivät järjestetään jälleen perinteiseen tapaan lähitapahtumana. Museovuoden tärkein tapahtuma kokoaa Museoliiton jäsenet ja yhteistyökumppanit yhteen keväiselle Ahvenanmaalle. Osaan ohjelmasta on mahdollista osallistua myös etänä. Museopäivät järjestetään yhteistyössä Ahvenanmaan museoiden kanssa.
Kokouspaikkana on kulttuuri- ja kongressitalo Alandica Maarianhaminan keskustassa. Lisäksi tilaisuuksia järjestetään alueen museoissa. Esimerkiksi yksi illanvietoista pidetään äskettäin uudistuneessa Museolaiva Pommernissa, joka tarjoaa upeat puitteet museoammattilaisten kohtaamiselle. Perinteinen Museopalkintogaala järjestetään 19.5.2022 Hotelli Arkipelagin juhlavissa puitteissa. Opintoretkillä perjantaina 20.5. tutustutaan Ahvenanmaan historiaan ja nykypäivään. Meri, saariston ainutlaatuinen luonto sekä useat museokohteet tarjoavat inspiroivia elämyksiä Museopäivien osallistujille.
Museopäivien yhteinen ohjelma simultaanitulkataan suomen ja ruotsin kielille. Englanninkielisiä osuuksia ei tulkata. Simultaanitulkkaus kuuluu myös etäosallistujille.
Suomen museoliiton 99. vuosikokous järjestetään 19.5.2022 klo 13.30 alkaen. Vuosikokous toteutetaan hybridinä eli vuosikokousedustajat voivat osallistua kokoukseen paikan päällä Maarianhaminassa tai verkon kautta. Vuosikokousedustajat ilmoittautuvat kokoukseen erillisellä ilmoittautumislomakkeella, joka avataan myöhemmin.
Museopäivien päiväkohtaiset ohjelmat, retket, matkustus- ja majoitustietoa ja paljon muuta löytyvät ilmoittautumissivun yläreunan valikosta.

Lisätietoja Koulutus- ja kehittämisjohtaja Pauliina Kinanen, p. 040 354 2205, pauliina.kinanen(at)museoliitto.fi

Tiedot

Alkaa:
18.5.2022
Loppuu:
20.5.2022
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/reg/Museidagarna_pa_Aland__Museopaivat_Ahvenanmaalla_4852

Järjestäjä

Museoliitto

Tapahtumapaikka

Alandica
Strandgatan 33
Mariehamn, 22100 Åland Islands
+ Google Map
Puhelin
+358 18 24570
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto