Loading Events

Tulevat tapahtumat

 
  • This event has passed.

Missä mennään -webinaari 12.5.

Missä mennään -webinaari 12.5.

Kansalliskirjasto järjestää perjantaina 12.5.2020 klo 09.00-10.00 Missä mennään -webinaarin.

Webinaarissa kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus kuulla Kansalliskirjaston palveluiden ja hankkeiden ajankohtaisista asioista.

Tällä kertaa kuullaan mm. digitaalisesta avoimesta muistista, FinELib-sopimusten kautta avatuista artikkeleista, suomalaisten korkeakoulujen avoimista julkaisuista vuonna 2019, Finnan tilannekatsaus sekä Melindan ajankohtaisista asioista.

Webinaarin aikataulu löytyy täältä: https://www.kiwi.fi/x/FATJCQ
Huomaathan, että ilmoitetut kellonajat ovat arvioita.

Ilmoittautuminen 10.5.2020 mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/missamennaan_20200512

Mikä on Missä mennään -webinaari?

Missä mennään -webinaari on Kansalliskirjaston järjestämä, ainoastaan etäyhteydellä välitettävä tilaisuus. Webinaarissa kuullaan ajankohtaisia asioita Kansalliskirjaston hankkeista ja palveluista.
Webinaari järjestetään 3–4 kertaa vuodessa.

Kuka voi osallistua?

Missä mennään -webinaariin voivat osallistua kaikki Kansalliskirjaston hankkeista ja palveluista kiinnostuneet. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen.
Kunkin webinaarin tarkemmasta sisällöstä sekä ilmoittautumisesta tiedotetaan viimeistään viikkoa aiemmin Kansalliskirjaston verkkosivuilla, Kirjastot.fi -ammattikalenterissa, kirjastoalan ammattilaisten sähköpostilistoilla sekä Missä mennään -wikissä.

Osallistuminen ja materiaalit

Osallistujilla on mahdollisuus seurata webinaaria etäyhteyden välityksellä. Verkon kautta osallistujat voivat kirjautuneena (Youtube- tai Gmail-tunnukset) kommentoida webinaarin kulkua ja esittää kysymyksiä YouTuben chatilla. Myös Twitterin kautta voi esittää kysymyksiä: #mmwebinaari.
Tilaisuus tallennetaan, ja videotallenne on vapaasti katsottavissa myös jälkikäteen. Linkki tallenteeseen ja esitysmateriaalit päivitetään kyseisen webinaarin sivulle.

Missä mennään -katsaus

Missä mennään -webinaarin lisäksi Kansalliskirjasto julkaisee verkkosivuillaan 5–6 kertaa vuodessa Missä mennään -katsauksen, jossa kootaan yhteen kärkihankkeiden kuulumiset. Katsauksesta voit lukea Finnan, Finton, Melindan, Kohan ja Yhteentoimivuuden palveluiden kuulumiset.

Details

Date:
12.5.2020
Time:
09:00 - 10:00
Cost:
Vapaa pääsy
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , ,
Website:
https://www.kiwi.fi/display/missamennaan

Organizer

Kansalliskirjasto