Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mediataitoviikko 10.-16.2.2020

Mediataitoviikko on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää lasten, nuorten ja aikuisten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen. Seuraava Mediataitoviikko järjestetään 10.–16.2.2020.

Mediataitoviikkoa vietetään ympäri maata aina helmikuun toisella viikolla erilaisten kampanjoiden, tempausten ja toimintojen merkeissä. Viikon aikana kouluissa, kirjastoissa, päiväkodeissa, nuorisotaloissa, kerhoissa ja harrasteryhmissä käsitellään erilaisiin median ilmiöihin liittyviä aiheita ja kysymyksiä yhdessä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Mediataitoviikolle tuotetuista materiaaleista ja kampanjoista saadaan vinkkejä myös koko vuoden mediakasvatustyöhön.

Mediataitoviikkoa koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI, joka vastaa myös viikon tiedottamisesta. KAVI suunnittelee Teemaviikon toiminnot yhdessä noin 50 kumppaniorganisaation kanssa, jotka edustavat pääasiassa koulutusta, lapsi- ja nuorisotyötä, mediakulttuuria, viestintää sekä it-alaa. Mediataitoviikko on myös kansainvälinen – teemaviikon tiistaina vietetään kansainvälistä Safer Internet Daytä, jota juhlitaan EU-maiden lisäksi myös muissa maanosissa.

Ilmoittaudu Mediataitoviikkoon.

Lisätietoa:
Julia Alajärvi, projektipäällikkö
Kansallinen audiovisuaalinen instituutti
Mediakasvatus- ja kuvaohjelmayksikkö

julia.alajarvi (at) kavi.fi
puh. 0295 338 009 tai 050 434 4229

Tiedot

Alkaa:
10.2.2020
Loppuu:
16.2.2020
Tapahtumaluokat:
, , , ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.mediataitoviikko.fi/

Järjestäjä

KAVI – Kansallinen audiovisuaalinen instituutti
Puhelin
0295 338 000
Sähköposti
kavi@kavi.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto