Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Informaatiotutkimuksen päivät

Informaatiotutkimuksen yhdistys ITY ry ja Oulun yliopisto järjestävät kuudennet Informaatiotutkimuksen päivät 5.-6. marraskuuta 2020. Päivillä tarkastellaan informaatioalan ilmiöitä laajasti sekä tutkimuksen, opetuksen että ammattikäytäntöjen näkökulmista erimuotoisten esitelmien ja esitysten keinoin.

Koronatilanteen vuoksi päivät järjestetään täysin virtuaalisina ja kaikille osallistujille maksuttomina verkossa Zoom-verkkoalustalla. Ilmoittautuminen Informaatiotutkimuksen päiville on nyt avattu – käy rekisteröitymässä päiville täällä: https://webropol.com/s/ipaivat2020 30.10.2020 mennessä.

Ilmoittautuminen vaaditaan, sillä Zoom-huoneiden linkit jaetaan sähköpostilla ainoastaan ilmoittautuneille. Näin voidaan taata turvallinen ja vuorovaikutuksen salliva seminaarikokemus osallistujille.

Informaatiotutkimuksen päivien alustava ohjelma on nyt julkaistu – ohjelmassa on keynote-luentoja sekä kaikkiaan 27 esitystä kahdeksassa työryhmässä. Esitystapahtumien välillä kokoonnumme virtuaalisesti kahvihuoneeseen rentoon yhdessäoloon ja samassa “tilassa” järjestetään myös päivien illallinen. Esitysabstraktit tulevat avoimesti luettaviksi marraskuun alussa julkaistavassa Informaatiotutkimus-lehdessä.

Yhteyshenkilö Heidi Enwald
Sähköposti heidi.enwald (at) oulu.fi

Tiedot

Alkaa:
5.11.2020
Loppuu:
6.11.2020
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
http://www.informaatiotutkimus.fi/?Tapahtumat

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjät

Informaatiotutkimuksen yhdisys IY ry
Oulun yliopisto