Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eblida, Naple & Public Libraries 2030: ”Who is afraid of library power? Empowering citizens and for a democratic and sustainable society”

Luxemburgin kansalliskirjasto on tapahtumapaikkana kevään kiinnostavimmalle eurooppalaiselle kirjastoalan tapatumalle. Pääteemana on kirjastojen pehmeä valta. Kaikessa työssään, aina elinikäisestä oppimisesta digitaaliseen lukutaitoon, sosiaalisesta yhteenkuuluvuudesta kulttuuriperintöön, kirjastot rakentavat yhteistä eurooppalaista identiteettiä ja demokratiaa. Kirjastojen ”pehmeän” vallan ydin on kyky vaikuttaa ja muuttaa yhteiskuntaa.

Tarjolla on monipuolinen ohjelma, keskusteluja ja työpajoja kirjastojen voimasta Euroopassa. Kansalaisyhteiskunnan ja kirjastoalan edustajien äänet ovat tasapainossa, ja mukana on monia mahdollisuuksia keskusteluun. Työpajojen teemoja ovat mm.  kestävä kehitys, digitalisaatio ja aktiivinen kansalaisuus.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä tärkeimmät Euroopan kirjastojen ja kirjastojärjestöjen yhteenliittymät Eblida, Naple ja Public Libraries 2030.

Mukaan mahtuu vain 120 osallistujaa. Rekisteröidy tapahtumaan täällä: https://eblida2023.sciencesconf.org/resource/page/id/4

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

The 31st EBLIDA Council & Conference and 2nd EBLIDANAPLEPL2030 Event will take place in Luxembourg, in the National Library, on 18-19 April 2023. A rich program is offered, balancing theoretical issues and careful attention to library practices, with a variety of voices from civil society, as well as (library) professionals, panel sessions and plenty of opportunities for interaction.

Tiedot

Alkaa:
18.4.2023
Loppuu:
19.4.2023
Hinta:
50€ - 250€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://eblida2023.sciencesconf.org/

Tapahtumapaikka

National Library of Luxembourg
37D, Avenue John F. Kennedy
Luxembourg, L-1855 Luxemburg
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto