Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Avointen oppimateriaalien kirjaston julkaisuwebinaari

Tervetuloa tutustumaan avointen oppimateriaalien maailmaan 9.3. klo 12-14! Avointen oppimateriaalien kirjaston julkaisuwebinaari kutsuu opettajia, opetusjohtoa ja oppimateriaaleista kiinnostuneita toimijoita oppimaan, jakamaan tietoa ja kokeilemaan Avointen oppimateriaalien kirjastoa sekä avoimia oppimateriaaleja.

Avoimet oppimateriaalit ovat maksuttomasti kaikkien saatavilla olevia oppimiseen, kasvatukseen ja opetukseen tarkoitettuja aineistoja. Näiden hyödyntämistä varten on kehitetty kaikkien koulutusasteiden yhteinen Avointen oppimateriaalien kirjasto (aoe.fi). Avointen oppimateriaalien kirjasto on opetus- ja kulttuuriministeriön, Opetushallituksen ja CSC – Tieteen tietotekniikan keskuksen yhteistyössä kehitettävä palvelu Creative Commons -lisensoitujen oppimateriaalien jakamiseen ja löytämiseen jatkuvassa oppimisessa.

Webinaarissa julkaistaan Avointen oppimateriaalien kirjaston hakutoiminnallisuudet, jonka lisäksi Avointen oppimateriaalien edistäminen -työryhmän jäsenet kertovat mitä on odotettavissa tulevaisuudessa Avointen oppimateriaalien kirjaston ja avointen oppimateriaalien edistämisen saralla.

Tilaisuus on avoin kiinnostuneille ja kutsua saa levittää eteenpäin. Tilaisuus järjestetään Zoom-webinaarina (linkki lähetetään ilmoittautuneille noin viikko ennen tilaisuutta).

Ohjelma

klo 12.00–13.00 Avoimet oppimateriaalit osana jatkuvaa oppimista ja koulutuksen arkea
klo 13.00–14.00 Avointen oppimateriaalien kirjasto: mikä, kenelle ja miten tästä eteenpäin

Esityksiin on varattu aikaa kysymysten esittämiseen. Kysymykset voidaan esittää Zoomin chat-toiminnon avulla.

Pyydämme ilmoittautumaan tämän linkin kautta viimeistään 4.3.

https://aoe.fi/#/etusivu

Tiedot

Päivämäärä:
9.3.2020
Aika:
12:00 - 14:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://wiki.eduuni.fi/display/CscOppimateriaalivaranto/Julkaisuwebinaari

Järjestäjä

CSC

Tapahtumapaikka

Webinaari