Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäivät 2023

Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäivien teemana 2023 on avoimen tieteen ja tutkimuksen tulevaisuus. Kesäpäivien järjestäjinä toimivat Laurea-ammattikorkeakoulu ja Avoimen tieteen koordinaatio. Tapahtuma järjestetään Laureassa Tikkurilan kampuksella. Asiantuntijaryhmien kokoukset järjestetään verkossa.

Ohjelmassa kuullaan 12.6. avoimen tieteen ja tutkimuksen tulevaisuuteen liittyviä puheenvuoroja ja keskusteluja mm. avoimista oppimisympäristöistä, yhteiskehittämisestä sekä vuoden 2024 avoimen tieteen ja tutkimuksen seurannan prosessista ja siihen liittyvästä työstä, kuten indikaattorien päivittämisestä ja kysymysmuotoilutyöpajoista.

Lisäksi esitelmäpäivänä julkistetaan ohjausryhmän keväällä hyväksymä menetelmälinjaus, jaetaan avoimen oppimisen palkinnot vuosimallia 2023 sekä kuullaan ajankohtaisia lyhytuutisia avoimen tieteen ja tutkimuksen kentän laajuudelta.

Asiantuntijapäivänä 13.6. vuorossa on totuttuun tapaan asiantuntijaryhmien sekä työryhmien kokoontumisia. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa huhtikuun lopussa. Tarkka ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä.

Lisätietoja: avointiede(at)tsv.fi

Tiedot

Alkaa:
12.6.2023
Loppuu:
13.6.2023
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://avointiede.fi/fi/tapahtumat/avoimen-tieteen-ja-tutkimuksen-kesapaivat-2023

Järjestäjät

Avoimen tieteen koordinaatio
Laurea-ammattikorkeakoulu

Tapahtumapaikka

Laurea-ammattikorkeakoulu, Tikkurilan kampus
Ratatie 22
Vantaa, 01300 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0400 142 657
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto