Laddar Evenemang

Tulevat tapahtumat

 
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Webinaari saavutettavuusvaatimuksista

Saavutettavuusvaatimukset tulevat – mitä ne tarkoittavat, keitä ne koskevat ja kuka niiden toteutumista valvoo? Tule kuulolle valtiovarainministeriön ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston järjestämään webinaariin perjantaina 22.3., niin saat täsmätietoa tästä todella ajankohtaisesta aiheesta!

Saavutettavuusvaatimukset astuvat voimaan 23.9. ja velvoittavat julkista sektoria ja joitakin yksityisiä toimijoita huomioimaan saavutettavuuden verkkosivustojensa ja mobiilisovellustensa suunnittelussa ja toteutuksessa. Etelä-Suomen aluehallintovirasto on lain saavutettavuusvaatimusten toteutumista valvova ja neuvova viranomainen.

Webinaarissa kurkistetaan lain sisältöön Etelä-Suomen aluehallintoviraston kolmihenkisen saavutettavuustiimin kertomana. Tiimi kertoo myös tavoitteistaan ja tehtävistään. Tiimiä haastattelee valtiovarainministeriön koordinaattori Sanna Juutinen.

Tässä webinaarissa käydään läpi saavutettavuusvaatimuksia ja lain sisältöä yleisellä tasolla. Etelä-Suomen aluehallintovirasto järjestää myöhemmin muita webinaareja, joissa pureudutaan tarkemmin saavutettavuuden eri osa-alueisiin ja saavutettavuusvaatimuksiin käytännössä.

Webinaari lähetetään myös kirjoitustulkattuna ja viittomakielisenä. Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua. Tule mukaan (linkki lisätään lähempänä tilaisuutta)

Lisätietoja
Sanna Juutinen, hankekoordinaattori, puh. 0295530506, sanna.juutinen(at)vm.fi

Arrangörer

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Valtiovarainministeriö