Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

 
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Digime-aamukahvit

Digitaalinen kulttuuriperintömme eli Digime-kokonaisuus on tähän saakka viestinyt ajankohtaisista asioista verkossa. Toukokuun viimeisellä viikolla tiistaina 28.5.2019 klo 9–10 järjestämme ensimmäiset Digime-aamukahvit digitaalisen kulttuuriperinnön parissa toimiville. Tunnin aamiaistilaisuudessa kahvittelemme Kansalliskirjaston Agricola-salissa esityksiä kuunnellen ja kuulumisia vaihdellen.

Ensimmäisessä tapaamisessa meillä on kaksi lyhyttä alustuspuheenvuoroa, ja runsaasti aikaa vapaseen keskusteluun digitaalisen kulttuuriperinnön ajankohtaisista asioista.

Tomi Ahoranta Kansallisarkistosta kertoo Euroopan laajuisesta Time Machine-hankkeesta, Tuomas Nolvi ja Susanna Ånäs kertovat AvoinGLAM-verkoston kuulumisista ja kansainvälisistä Wikimedian projekteista.

Agricola-saliin mahtuu parikymmentä henkilöä, ja se on kätevästi Kahvila Rotundan läheisyydessä. Kahvila avaa ovensa meitä varten jo yhdeksältä ja tarjolla on kahvia, teetä ja croissant.

Kysymme tällä ilmoittautumislomakkeella myös toiveitanne ja ideoitanne aamukahvien toteuttamiseen jatkossa. Vaikka et osallistuisi tällä kerralla, toivomme, että vastaat kysymyksiin.

Ilmoittautumiset ensimmäisille Digime-aamukahveille pyydetään viimeistään perjantaina 24.5.
Voit ilmoittautua ja/tai vastata kyselyyn tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Digime-aamukahvit

Paikka Kansalliskirjasto, Unioninkatu 36, Agricola-huone, RK 138.

Lisätietoa
Anne Järvinen, suunnittelija
anne.m.jarvinen [at) helsinki.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
28.5.2019
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Näytä Tapahtuma WWW-sivusto

Järjestäjä

Digime-verkosto
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kansalliskirjasto
Unioninkatu 36
Helsinki, 00014
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto